Novoletna večerja v temi


Novoletna večerja v temi

 

Prišel je veseli december in zadnji čas za nove izkušnje letošnjega leta. Zadnje dni decembra smo pripravili večer kulinaričnega razvajanja na poseben način. Preden vstopite v novo leto, si privoščite nepozabno gala doživetje v skrivnostni restavraciji Best Western hotela Slon

28. decembra vas vabimo v restavracijo v temi na edinstveno in posebno večerjo. Ko boste v temi in ne boste videli prav ničesar, bodo vaši ostali čuti delovali bolje. Tako boste doživljali in okusili hrano na popolnoma drugačen način. V popolni temi boste okušali butična slovenska vina in okusno lokalno hrano v sodobni preobleki.

Kot se za novoletni čas spodobi spodobi, boste večerjo začeli s penečim vinom in zabavnim interaktivnim novoletnim programom v popolni temi. Vse skupaj bo ustvarilo praznično novoletno vzdušje in nepozaben večer. Spoznali boste zanimive ljudi z vsega sveta, ter se naučili veliko novih stvari o hrani in vinu. V dobri družbi boste doživeli nepozabno kulinarično izkušnjo, kar bo gotovo odlična popotnica v najdaljšo noč v letu.

Restavracije v temi so po svetu že poznana in priljubljena izkušnja. Po prvem poskusu koncepta tovrstnega doživetja v Amsterdamu, je nastal izziv, kjer gosti uporabljajo vse čute, razen vida. Večerja v temnem izkustvenem okolju omogoča prostovoljen potop v svet občutljivosti, ki ga morda nikoli prej niste doživeli. V popolni temi se odpravite na potovanje skozi okus, zvok in dotik. 

Cena 2-urnega nepozabnega doživetja s hrano, pijačo in zabavnim programom stane 72 eurov na osebo, ponudba pa vključuje peneče vino za dobrodošlico, pozdrav iz kuhinje, štiri nepozabne hode, igre in izzive ter brezalkoholne pijače. 

Dogodek se bo začel ob 20.00 uri v Best Western hotel Slon in bo trajal približno 2 uri. Program se bo odvijal v dveh jezikih, Slovenščini in Angleščini, tako, da bo primeren za vse.

Svetujemo vam, da pohitite s prijavami, saj je število miz omejeno. Hitro rezervirajte svojo mizo in si zagotovite mesto na tem nepozabnem dogodku!

Zagotovite si mesto tukaj!

Categories