Priporočena slika

Romantična večerja v temi za Valentinovo’s Day

Razmišljate, da bi svojega partnerja za valentinovo presenetili z edinstvenim in romantičnim doživetjem? Zakaj mu ne bi privoščili večerje v temi?
Hitre povezave
Objavljen blog februar 11, 2020
Urejeno 11. januar 2023

Najbolj romantična večerja v Ljubljani, kjer se lahko na valentinovo v popolni temi resnično povežete s svojim partnerjem in hrano.

Si želite romantične večerje, v kateri se lahko na valentinovo resnično posvetite svoji ljubljeni osebi in hrani? Ljubljanska restavracija Večerja v temi ima popoln ambient, v katerem se med skupnim jedjo zbližate s partnerjem.

Pustite skrbi, telefone in svet za seboj. Vstopite v temno jedilnico, sedite za mizo za dva, se sprostite ob zvokih jazzovske glasbe v ozadju in počakajte na navodila natakarjev, kako uživati v večerji v temi.

KAJ JE TA VEČERJA V TEMI?

Se sprašujete, kaj vključuje ta večerja v temi? Kje poteka? Kako deluje? Kaj boste jedli in pili? Kako boste jedli in pili? Ali naj vas bo strah?

Tukaj so vsi odgovori na vaša vprašanja. Najprej morate vedeti, da ljubljanska večerja v temi poteka v restavraciji Pri Trubarjevi mami, ki je eden od lokalov znane lokalne verige restavracij Kaval Group. Hrana je najvišje kakovosti, ki jo za vas pripravljajo Kavalovi vrhunski kuharji.

Dva pozorna natakarja vas bosta vodila skozi celotno dvourno kulinarično doživetje. Z napravami za nočno gledanje ali očali vas bosta v temi pripeljala do vaše mize (gostje nimajo zavezanih oči), vas posedla in vam razložila, kje so vaš pribor, kozarci in vrč za vodo.

Weitor z očali za nočno opazovanje, ki nosijo hrano

Na voljo je tudi posoda z vodo, v kateri si lahko umivate roke, če se odločite, da jih boste pri jedi uporabljali namesto pribora. Svoj jedilni pribor lahko poiščete naokoli in ga uporabite. To pa je pravzaprav ena od radosti prehranjevanja v temi: hrano lahko otipate z rokami, se z njo ukvarjate in se je ne sramujete. Tu se lahko s hrano zares zbližate!

Opazili boste tudi, da boste ob bližajoči se hrani začutili in zaznali nekatere (če ne vseh) elemente, ki jih boste jedli. Opomba: Ker nimate vida, so vaši čuti za vonj, okus in dotik okrepljeni, zaradi česar je vaša izkušnja pri jedi še bolj vznemirljiva.

MENI PRESENEČENJA S SLOVENSKO HRANO IN VINI

Dvourno doživetje hrane bo vključevalo štiri jedi. Izbirate lahko med mesnim in vegetarijanskim menijem. Hrana je tradicionalni slovenski vendar s sodobnim preobratom, v katerem številni čudoviti okusi prebudijo vaše čute. Ne skrbite, hrana je postrežena na pravi temperaturi, zato ne boste tvegali, da bi si opekli jezik.

Na voljo bo tudi vrsta vin, ki jih lahko spremljate ob hrani. Poleg hrane in pijače se boste lahko skupaj s soigralci udeležili tudi nekaj zabavnih izzivov. Številna presenečenja lahko odkrijete sami!

VEČERJA V TEMI

Temna jedilnica je že znan in priljubljen koncept po vsem svetu. Začel se je v Parizu in Zürichu konec devetdesetih let prejšnjega stoletja, nato pa se je razširil v številne dele sveta. Nekateri ljudje se bojijo jesti v črni temi. Vendar pa je ta koncept priljubljen.

VEČERJA, KI JE NE BOSTE POZABILI

Večerja v temi je izkustveno okolje, v katerem se lahko prostovoljno potopite v svet občutljivosti, ki ga morda še niste izkusili. Ob prihodu na vhod v jedilnico odložite vse vire svetlobe (mobilne telefone in še kaj) in dragocenosti v omarico. In že ste pripravljeni na večerjo, ki je ne boste nikoli pozabili!

Poskrbite, da boste uživali v vsaki sekundi svoje kulinarične izkušnje! Ko se zabavaš, čas hitro teče. In končno, srečno valentinovo!

Avtor: Denise Rejec

O avtorju

Druge objave na blogu

KULINARIČNO DOŽIVETJE, VEČERJA V TEMI

Bi večerjali v popolni temi? Ko smo prvič slišali za to novost v središču Ljubljane, smo se spraševali, ali bomo...
7 min branja
Preberi več

Tako kot prava ljubezen je tudi izjemen okus za dobro hrano slep.

Na svoj vid smo postali preveč odvisni. Skoraj vse doživljamo z očmi, vendar imamo še štiri druga čutila, ki so pogosto...
3 min branja
Preberi več

Sofinanciranje EU

Projekt je sofinancirala EU. Naša vizija je ustvariti tematska kulinarična doživetja. Ime operacije: Inovativna kulinarična...
1 minuta branja
Preberi več
Edinstveno doživetje večerje v črni restavraciji
© Avtorske pravice Večerja v temi
Portfeljsko podjetje Odkrivanje sveta.